Onze krachtDe grootste kracht van ons bedrijf is ons personeel.

Eén van onze kernwaardes is:

GEZOND met pensioen en TEVREDEN naar de BESTE WERKPLEK.

666ca932-541d-4256-9b31-db9f203e8a6d@eurprd05Dit betekent dat wij ernaar streven dat alle onze medewerkers genieten van een fijne, veilige en gezonde werkplek en dat zij na vele fijne jaren bij Hurkmans, in goede gezondheid van hun welverdiende pensioen kunnen genieten.

Met betrokken, gezonde, goed opgeleiden en tevreden werknemers kunnen wij onze beste service leveren. Dit vertaalt zich naar tevreden klanten op de lange termijn en een gezonde toekomst voor ons bedrijf.

Wij willen dat onze werknemers fit en vitaal blijven, zodat zij niet alleen tijdens hun loopbaan, maar ook na hun welverdiende pensioen nog kunnen genieten van een goede gezondheid. Om dit te stimuleren, hebben wij een speciaal programma dat onze medewerkers begeleidt in het handhaven en verbeteren van een gezonde levensstijl*.

Wij zijn uiterst flexibel in het plannen van vakantiedagen. Vaak weten we pas een dag vooraf wat de klant gaat bestellen. Dan is het toch ook niet nodig om maanden vooraf te moeten weten wanneer onze eigen chauffeurs een dagje vrij willen hebben.
Wij proberen daarom ons personeel dezelfde flexibiliteit te bieden als onze klant.

Samen met ons team werken wij continue aan verdere verbeteringen aan onze service. Goede ideeën worden gedeeld en beloond.
Tot slot organiseren wij Zomer-BBQ’s, Kerstborrels, uitstapjes met onze personeelsvereniging en sportieve uitjes met onze (hard)loopclub.

                                   

Ben jij een Hurkmans chauffeur? Stel jezelf deze vragen:

  1. Ik weet graag waar ik aan toe ben en functioneer goed met duidelijke richtlijnen en verwachtingen.
  2. Ik ben continue bezig met het verbeteren van mijn eigen werk en ben altijd bereid om iets nieuws te leren en te proberen.
  3. Wanneer ik een dag op tijd thuis moet zijn, moet dit geregeld kunnen worden.
  4. Het maakt me niet uit als ik het hele weekend moet werken zolang ik maar een V8 krijg.
  5. Ik hecht waarde aan een gezellige werksfeer.
  6. Ik ben actief bezig met mijn duurzame inzetbaarheid.


Waren dit jouw antwoorden?

1: Ja  2: Ja  3:  Ja   4: Nee  5: Ja   6: Ja

Dan pas jij waarschijnlijk goed bij ons.

Maar past het werk ook bij jou? Lees hieronder over een dag als Hurkmans chauffeur.

Een dag werken als Hurkmans Chauffeur.

Weer een vroege dag. 5:00. Maar ik ben niet de enige. Daar rijdt mijn collega weg. Eerst een kopje koffie uit de kantine halen. Ik loop snel een rondje voertuig. Zijn de banden wel goed? Doet de verlichting het? Dan start ik de auto en de boordcomputer. Daar is een bericht van planning met de ritten, met het verzoek om gedurende de dag even te bellen. Nou, dat doe ik rond 9:00 wel even.

Ik vertrek naar het eerste laadadres in Duitsland. Het is nog vroeg, dus ik heb nog geen last van files en hoef dus niet om te rijden. Aankomend bij het laadadres doe ik mijn PBM’s aan. Ik ken de procedures op onze vaste laad-, en losadressen en ook de meeste mensen ken ik persoonlijk.

Het is erg belangrijk dat de klant precies de juiste cement krijgt. Daarom controleer ik nogmaals of de cementsoort in de opdracht overeenkomt met de weegbon. Iedereen kan een foutje maken en als ik dit foutje ontdek, dan hebben we als bedrijf een betere service bij de klant geleverd. Daarom controleer ik extra goed of de vrachtbrieven en laadinstructies kloppen. Zo kan ik bij de fabriek al voorkomen dat ik het verkeerde product laad. Ongelofelijk dat er zoveel soorten cement zijn.

Onderweg rijd ik rustig en relaxed naar de klant. Geen zin om te jagen want dat gaat toch niet sneller. Die witte plaat die met 92kmh voorbij gaat zal wel meer haast hebben. Ik laat hem gewoon voor, die arme chauffeur die met zoveel stress achter het stuur moet rijden. Bij Hurkmans zitten we relaxed achter het stuur. Stress is zinloos.

Nu moet hij ineens naar links. Snel even remmen en ruimte geven en zeker geen risico lopen om een schadeformulier in te moeten vullen met hem. Cruise control weer op 82.

Onderweg even 45min pauze. Even een rondje wandelen en de benen strekken. Kan ik meteen even controleren of de wielnaven niet warm lopen. Een berichtje van planning. Die bel ik nog even voordat ik weer ga rijden.

Bij elke rotonde en elk stoplicht is het weer de uitdaging om deze zonder remmen te passeren. Als ik de auto goed laat uitrollen, sparen we samen. Ook is dit een goed imago op weg en is het goed voor het milieu. Ja, ook dat vind ik belangrijk!

Nu zit die witte plaat weer voor me. Gek dat hij die vluchtheuvel meepakt met zijn oplegger. Dat kan toch niet goed zijn voor de oplegger. Voorzichtig stuur ik mijn truck over de rotondes zonder een enkele keer te remmen en zonder de vluchtheuvel te raken. Zo blijft mijn auto in topconditie.

De boordcomputer geeft aan dat ik een 9 scoor. Netjes, maar morgen ga ik voor een puntje hoger en hiervoor kan ik mijn collega wel eens vragen hoe hij precies opschakelt. Hier is misschien nog iets te halen.

Bij de klant draag ik mijn PBM’s. Het maakt niet uit of dit verplicht is of niet. Want Hurkmans straalt een professionele houding uit en hierbij hoort dat wij met mooie spullen, bedrijfskleding en PBM’s goed voor de dag komen. Ik vraag waar ik moet lossen en laat na afloop alles netjes achter. Weer een tevreden klant.  Het lossen duurde wel lang omdat er weinig ruimte was om te manoeuvreren. Dat zal ik thuis eens aan planning doorgeven. Kunnen ze dat met die klant overleggen en dan kunnen wij sneller lossen.

Vanavond op tijd thuis, want ik moet naar de ouderavond. Fijn dat hier rekening mee gehouden is.

Heb je interesse in ons bedrijf? Bekijk dan hier onze openstaande vacatures.