Silotransport


Hurkmans Transport B.V verzorgt vervoer van droge bulkgoederen in poeder- en korrelvorm. Ons ruime klantenbestand bestaat uit cementfabrieken, betoncentrales, betonfabrieken en overige fabrikanten, handelaars en verbruikers van droge bulkstoffen.
Onze diensten in silotransport bestaan voornamelijk uit het vervoer van bindmiddelen en vulstoffen voor de (wegen)bouw- en betonindustrie. Bij bindmiddelen en vulstoffen kunt u denken aan kalksteenmeel, cementen, bindmiddelen, hoogovenslakken, zand, bentoniet en mortels.
Naast het transport leveren wij de bijbehorende logistieke dienstverlening. U kunt hierbij denken aan op- en overslag van goederen maar ook mengen van bindmiddelen volgens uw specificaties. Lees hier meer over de aanvullende logistieke diensten.

Het wagenpark voor silotransport

Ons wagenpark voor silotransport bestaat uit zowel onderlossers als kipsilo’s met een volume tussen de 36m³ en de 62m³. De voertuigen zijn geschikt voor het vervoer van bulkproducten in poeder- en korrelvorm. Onze trekkers zijn uitgerust met geluidsarme luchtcompressoren om geluidsoverlast tijdens het lossen tot een minimum te beperken.

Onderlossers

De XG linksvoor voor cementonderlossers van Hurkmans Transport B.V zijn volledig ingericht voor bouwstoffenvervoer welk gekenmerkt wordt door een laag soortelijk gewicht. De onderlossers hebben een groot laadvermogen voor onder andere cement, kalksteenmeel, vulstof,

 

slakkenmeel en anhydriet. Hurkmans Transport B.V. heeft ruime ervaring met silotransport en staat garant voor een betrouwbare levering. Tevens zijn wij erg ervaren met het lossen in strooiers.

 

 

 

Kipsilo’s

De kipsilo’s van ons bedrijf kunnen een breed scala aan producten vervoeren. De kipsilo’s worden ingezet voor het transport van diverse bouwmaterialen omdat wij de silo’s inwendig voor u reinigen. De reiniging gebeurt zowel door erkende reinigingsstations alsLossen van kalksteenmeel bij Hurkmans door onze eigen mensen. Op deze manier waarborgen wij de gewenste kwaliteit. Onze kipsilo’s zijn gecoat waardoor er nauwelijks restmateriaal achter blijft. Tevens zijn deze opleggers voorzien van weegsystemen.

Voor meer informatie over silotransport kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Ook kunt u het formulier op deze website invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.