Losgestort transport


De Nederlandse bouwwereld kan niet zonder een continue aanvoer van goede bouwgrondstoffen. Zand en grind zijn onmisbaar voor de bouw van huizen, kantoren en voor de aanleg van wegen. Hurkmans Transport B.V verzorgt losgestort transport van o.a. zand, grind, en overige losgestorte producten en granulaten. Mede door de enorme druk in de bouwwereld vinden wij het belangrijk om constante kwaliteit en JIT leveringen te waarborgen. Hurkmans Transport B.V. transporteert vanaf het grensgebied naar diverse locaties in Nederland en België. Ons ruime klantenbestand bestaat uit groeves, betonfabrieken, betoncentrales en andere verbruikers van granulaten en overige losgestorte producten.
Losgestort Transport

Zand- en grindkippers

Ons wagenpark bestaat uit lichte 6×2 trekkers met aluminium opleggers met elk een tarra gewicht van 13 ton. Deze trekker-oplegger combinaties kunnen maximaal 37 ton vervoeren. De laadruimte van deze trekkers is verwarmd, waardoor wij ook in de koude jaargetijden uw goederen zo optimaal mogelijk kunnen vervoeren. De automatische afzeilinstallatie, welke bediend wordt vanuit de cabine, biedt voordelen op het gebied van comfort en veiligheid voor onze chauffeurs. Tenslotte zorgt de installatie ervoor dat de wagens snel geladen en gelost zijn. Dit is met name belangrijk voor JIT leveringen aan betoncentrales.
Wij zijn ook gespecialiseerd in projecten zoals bijvoorbeeld overslag van scheepsladingen. Hierbij is het belangrijk dat het wegtransport goed aansluit bij de overslagcapaciteiten in de haven. Dit realiseren wij door strakke routines, continue opvolging met onze volgsystemen en korte communicatielijnen. Op deze manier wordt stilstand voorkomen en worden schepen zo snel mogelijk geladen of gelost.

Wij bieden ook diensten in op- en overslag aan. Hebt u vragen over onze dienstverlening? Bel ons of vul het formulier op deze website in.