Losgestort transport


De Nederlandse bouwwereld kan niet zonder een continue aanvoer van goede bouwgrondstoffen. Zand en grind zijn onmisbaar voor de bouw van huizen, kantoren en voor de aanleg van wegen. Hurkmans Transport B.V verzorgt losgestort transport van o.a. zand, grind, en overige losgestorte producten en granulaten. Mede door de enorme druk in de bouwwereld vinden wij het belangrijk om constante kwaliteit en JIT leveringen te waarborgen. Hurkmans Transport B.V. transporteert vanaf het grensgebied naar diverse locaties in Nederland en België. Ons ruime klantenbestand bestaat uit groeves, betonfabrieken, betoncentrales en andere verbruikers van granulaten en overige losgestorte producten.
Losgestort Transport

Zand- en grindkippers

Ons wagenpark bestaat uit lichte 6×2 trekkers met aluminium opleggers met elk een tarra gewicht van 13 ton. Deze trekker-oplegger combinaties kunnen maximaal 37 ton vervoeren. De laadruimte van deze trekkers is verwarmd, waardoor wij ook in de koude jaargetijden uw goederen zo optimaal mogelijk kunnen vervoeren. De automatische afzeilinstallatie, welke bediend wordt vanuit de cabine, biedt voordelen op het gebied van comfort en veiligheid voor onze chauffeurs. Tenslotte zorgt de installatie ervoor dat de wagens snel geladen en gelost zijn. Dit is met name belangrijk voor JIT leveringen aan betoncentrales.
Wij zijn ook gespecialiseerd in projecten zoals bijvoorbeeld overslag van scheepsladingen. Hierbij is het belangrijk dat het wegtransport goed aansluit bij de overslagcapaciteiten in de haven. Dit realiseren wij door strakke routines, continue opvolging met onze volgsystemen en korte communicatielijnen. Op deze manier wordt stilstand voorkomen en worden schepen zo snel mogelijk geladen of gelost.

Betonmorteltransportbetonmixer

Betoncentrales hebben vaak te maken met pieken in de transportplanning van beton en maken steeds meer gebruik van inhuur mixers die hen tijdens drukke uren of dagen kunnen helpen met het vervoeren van betonmortel. Met onze ervaren mixer chauffeurs kunnen wij u helpen met uw transport van betonmortel. Wij werken met 13m3 mixeropleggers in combinatie met 6×2 trekkers. Verder hebben al onze chauffeurs ruime mixer ervaring en zijn ze VCA opgeleid. Door een mixeroplegger op uw locatie te parkeren, kunnen de mixers ook worden ingezet in combinatie met de aanvoer van zand en grind. Op deze manier kunnen wij tegen scherpe prijzen zowel uw aanvoer van granulaten en uw afvoer van betonmortel verzorgen. Door een extra mixeroplegger op locatie te hebben, beschikt uw altijd over extra capaciteit in tijden van drukte. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Wij bieden ook diensten in op- en overslag aan. Hebt u vragen over onze dienstverlening? Bel ons of vul het formulier op deze website in.